Sunday, January 1, 2012

welcome 2012

salam olllss.....harini berkesempatan nak update belog...adt..baru je balik dr bertandang ke kenduri kawen bff mase kat poli dulu....minah nih...kawen jugak die...ritu sebok je tnye psl itu ini...tbe2 da kawen daa...anyway congrates babe!aku doakan ko berbahagia n kekal smpai hujung nyawe....lame jugak ko knl ngan pakcik khalis ko tu kan...xske ke jinjang pelamin jugak ko....n majoriti bff aku kat poli sume dah kawen...xramai pon...yg btol2 rapat gilos ade 5 org....n sume dah kawen...due org da jd mummy....3org lg becoming...duenye belom tau...sbb baru je proceed n proses..bahahahah....

act...xde mende sgt nak cite pon...sje je update blog ni utk elakkan dr besawang...hurm...xlame lg..ak nak besalin dah...lg la xde mase nak on pc sgt...dgn ank sulung yg makin meng"ganas"..n becoming baby pon dijangke boy...kalo la due2 ni begabung!!!phewww...mau pengsan ak dibuatnye...tp xpela...ANAK AMANAH DR ALLAH SWT YG TAK TERNILAI HARGANYE!!!

lebih kurang lg 4 minggu jer...xlame pon lg...nak meletop...ouchhh!!!lebih kurang gini la rupenye...sakit tu...tuhan je yg tau...tp btol la ape org kate...lepas ank kluar je...sakit tu ilg....tp...ak sakit je jugak bile doktor tu ngah kusyuka men'jahit'!da ler xbg bius...nak aje sepak2 muke doktor tuh...seb baek la ko yg sambut kelahiran ank aku tu...kalo x....adooooiiiyyaiii....

mcm xcye je nak branak lg...perh!!lepas ni stop dlu la....ak mkn segale pil utk merancang...hahahha...dlu konon teror..nak merancang sendiri...skali lekat...amek kaw!!xpelaaa...rejeki...lepas ni..aku akan lebih berhati-hati.....
urmmm...utk name 2nd baby ni...lom cri lg...tp aritu ade la belek2...mcm berkenan name 
muhammad amar amrullah...
amar tu mksdnye yang ramai zuriat
amrullah tu pulak mksdnye perintah ALLAH......tp blom proceed lg la...sbb blom diskus dgn encik hubby....tgk la finalize nye mcm mane nnt yerk...n pd kwn2...doakan la supaye aku senang nak besalin...n selamat semuanya....aminnnn.....



1 comment:

  1. moga segalanya selamat...update jugak blog ko ekk..

    ReplyDelete