SET TERHEBAT

SET KEHAMILAH SHAKLEE


Pasangan yang sudah berkahwin tetapi belum di kurniakan zuriat disarankan mengambil set kesuburan shaklee.Ini adalah iktiar yang boleh anda lakukan di samping memohon kepadaNya agar diberkati apa yang anda lakukan.
Sesungguhnya kehadiran cahayamata pasti menyerikan lagi alam rumahtangga.Dengan tangis dan tawa mereka menjadi penawar di kala duka dan gembira.Sudah pasti hubungan antara suami isteri menjadi semakin erat dengan kehadiran yang tersayang.
 
Ada pasangan yang baru berkahwin beberapa bulan sudah dikhabarkan isteri telah hamil.Bagi masyarakat melayu,ia dipanggil bunting pelamin.Perkara gembira ini jika dikongsi bersama kedua ibu bapa pasti akan terpancar kegembiraan di raut wajah mereka.Apatah lagi jika bayi tersebut merupakan cucu pertama mereka.
Bagi yang belum dikurniakan anak,janganlah bersedih.teruskan berdoa supaya pasangan anda cepat hamil terutama suami yang perlu menjadi sumber kekuatan kepada isteri mereka.Adakalanya hati mereka terusik dengan pertanyaan orang sekeliling atau saudara mara yang sibuk bertanya perkara tersebut.Tidakkah mereka memahami anda juga mengimpikan kehadiran seorang anak namun belum ada rezeki lagi.

Kelebihan Set Kesuburan Shaklee

Dengan pengambilan Zinc Complex, sperma akan menjadi kuat dan mampu untuk bertahan lama.Selain itu ia juga meningkatkan nafsu seks suami bagi membolehkan hubungan intim berjalan lama.
Hormon yang tidak stabil yang kerap terjadi pada isteri boleh diseimbangkan.Contohnya isteri yang sering mengalami Sengugut ketika PMS dengan pengambilan GLA Complex
Set ini juga dapat meningkatkan hormon estorogen bagi wanita dan testosterone bagi lelaki.
Set kesuburan shaklee dapat mengecutkan cyst tersebut untuk meninggikan kehamilan seorang isteri.

Produk Set kesuburan Shaklee

Masalah di atas boleh diubati jika anda berjumpa dengan doktor.Mereka akan membuat scan bagi mengenalpasti sebab mengapa anda tidak subur.Cuma adakalanya suami berasa segan untuk berjumpa kerana mempunyai perasaan malu untuk berbicara perkara sedemikian.Jadi sebagai isteri anda perlu memainkan peranan dalam memaksa suami secara lembut untuk berjumpa dengan mereka.Jika mereka berkeras juga anda boleh berusaha dengan memberi mereka makan set kesuburan shaklee.
Secara asasnya ada dua produk yang kami cadangkan untuk pasangan suami isteri ambil.Bagi isteri anda boleh mengambil GLA Complex Shaklee dan bagi suami boleh mengambil Zinc Shaklee.Alfalfa Shaklee juga boleh diambil bersama oleh suami dan isteri.
GLA Complex berperanan dalam menghasilkan cecair kesuburan yang membolehkan sperma hidup dengan lebih lama manakala fungsi zinc adalah meningkatkan kualiti sperma tersebut agar dapat bertahan lama.
Anda juga boleh mengambil vitamin lain bagi menambahkan nutrisi dan juga memberi tenaga seperti ESP ,Vitalea,B Complex,Vitamin C dan juga Vitamin E.

Cara Makan Set Kesuburan Shaklee

GLA Shaklee Untuk Isteri
 
Jika period anda adalah teratur anda boleh mengambil bermula hari pertama sehingga hari ke 14.Pengambilannya adalah dua kali sehari iaitu sebiji selepas makan tengahari dan sebiji selepas makan malam.
Bagi yang menghadapi masalah period tidak teratur,di sini GLA Shaklee akan membantu supaya period anda teratur semula.Caranya adalah dengan mengambil 1 biji setiap 8 jam.Sebaik sahaja period anda teratur semula anda boleh mengambil seperti cara di atas.
Apabila sampai hari ke 14 anda boleh melakukan ujian mengesan kehamilan(UPT).Jika tanda postif iaitu anda hamil,maka anda boleh berhenti mengambil GLA dan jika tidak boleh menyambung kembali pengambilannya.

ZinC Shaklee Untuk Suami
 
Cara mengambilnya adalah 1 biji zinc sebelum anda makan.Waktu yang disarankan adalah sebelum anda bersarapan pagi.Nutrisi yang ada dapat diserap dengan sepenuhnya pada ketika itu.

RAHSIA KESIHATAN RAHSIA KECANTIKAN
MOON 0173362679

No comments:

Post a Comment